dijous, 22 de juny del 2023

FOC DE CAMP ... AJORNAT!!

 Benvolgudes i benvolguts cantaires, 

Això de cantar plegats sempre ve de gust i mentre preparem la propera cantada els companys i companyes de la Coral Guisla de Caldes de Montbui han volgut convidar-nos a celebrar amb ells i elles els 40 anys tot fent un  FOC DE CAMP. 
Per tant, si us ve de gust, alguns de nosaltres hem decidit apropar-nos-hi amb les guitarres i les veus a participar d'aquesta iniciativa. Si voleu... ja ho sabeu!

Aquest és el text que han fet públic...

No hi ha més encisador que cantar embadalits en un foc de camp. Envoltats de la natura, sota els estels i entre amics. Entre cançons, somriures, acords de guitarra i cors alegres. Una birra i un bocata fan un excel·lent maridatge quan el sol ja s'ha post i la llum dels estels regna. Amb aquest clima, tots encesos d'entusiasme, la flama ja la posem nosaltres.

Us convidem doncs, a aquest foc de camp inèdit, el dia 30 de juny a les 21 hores al parc de Can Rius. Amb la participació de l'Esplai Grifoll, Escoltes del Pasqualet, Avui Cantem. Coral Guisla i tots els que ens vulgueu acompanyar a compartir amb nosaltres una vetllada màgica.

La celebració del 40 aniversari de la Guisla no té aturador. Vine a cantar amb nosaltres aquest dia i tots els dies que vulguis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LA PAU ÉS EL CAMÍ

  Benvolgudes i benvolguts cantaires,  aquest proper 1 de juny, primer dissabte de mes hem volgut triar un repertori que ens remogui per din...