diumenge, 9 d’octubre de 2016

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Avui fa una setmana una seixantena de cantaires de la colla vam viure una experiència magnífica, esgotadora però vital i inoblidable. Després de 6 hores de viatge on no hi van faltar assaigs i riures els companys i companyes del país basc ens van acollir com germans i vam cantar plegats cançons en euskera i en català al carrer acompanyats d'una multitud de vianants sorpresos per la combinació de txapeles i barretines, dolçaines, trompetes, guitarres, acordions i harmòniques.... i veus... moltes veus que cantaven a ple pulmó el goig de saber que estàs contribuint a fer un món millor. Un espai on hi va haver riures i cants, balls i abraçades, complicitat i satisfacció.


Després d'un bon àpat vam continuar cantant i ballant junts i després de l'hora dels adéus vam pujar a l'autocar. Els cants van continuar fins arribar al frec de la mitjanit a Granollers.


Els que ho vam viure ben segur que trigarem molt a oblidar-ho, una experiència que potser podríem repetir algun dia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SI ÉS DISSABTE PRIMER DE MES... AVUI CANTEM!

 Benvolgudes i benvolguts cantaires,  Us proposem trobar-nos un dissabte més per celebrar la vida i la música cantant pels carrers de Granol...