diumenge, 9 d’octubre del 2016

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Avui fa una setmana una seixantena de cantaires de la colla vam viure una experiència magnífica, esgotadora però vital i inoblidable. Després de 6 hores de viatge on no hi van faltar assaigs i riures els companys i companyes del país basc ens van acollir com germans i vam cantar plegats cançons en euskera i en català al carrer acompanyats d'una multitud de vianants sorpresos per la combinació de txapeles i barretines, dolçaines, trompetes, guitarres, acordions i harmòniques.... i veus... moltes veus que cantaven a ple pulmó el goig de saber que estàs contribuint a fer un món millor. Un espai on hi va haver riures i cants, balls i abraçades, complicitat i satisfacció.


Després d'un bon àpat vam continuar cantant i ballant junts i després de l'hora dels adéus vam pujar a l'autocar. Els cants van continuar fins arribar al frec de la mitjanit a Granollers.


Els que ho vam viure ben segur que trigarem molt a oblidar-ho, una experiència que potser podríem repetir algun dia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pels que ens han deixat i pels que vindran...avui cantem!

  El pròxim dissabte 2  de març a les 12:00  us convoquem a cantar p els carrers de Granollers plens de gent i farem ressonar la nostra veu ...