dimarts, 8 de maig del 2018

QUI NO CANTA A OLOT, NO CANTA ENLLOC!

Hola cantaires! El mes passat va fer cinc anys de les cantades al carrer d’Avui 
Cantem. Uns amics olotins ens han animat a celebrar-ho amb una cantada i un dinar a Olot. Dit i fet! El proper dissabte 7 de juliol farem via cap a la terra dels volcans. Els nostres amics ens han preparat un recorregut per la vila, ens acompanyaran també músics d’allà i en acabar la cantada, ho arrodonirem tots plegats amb un dinar al restaurant “La Deu”. Havent dinat, podrem seguir cantant, si el tiberi i les begudes espirituoses ens ho permeten.


Hem pensat que seria divertit anar-hi tots junts amb autocar. Així aniríem escalfant l’ambient pel camí. La proposta és la següent:

Sortida de Granollers el dia 7 de juliol a les 10:00h del matí (C/Roger de Flor-davant Institut Cumella)
Tornada aproximada a les 19:00h.
Preu 35€ per persona (autocar i dinar)
Inscripcions: Òptica Rius – Plaça de la Porxada 9 de Granollers
Termini d’inscripció:  dissabte 2 de juny (el dia que tornarem a cantar)
La inscripció només serà efectiva quan s’hagi fet el pagament.
Aquells que vulguin anar pel seu compte, poden apuntar-se al dinar pel preu de 25€ per persona. Els interessats també s’han d’inscriure perquè es pugui fer la corresponent reserva al restaurant.
Quan feu la inscripció se us demanarà el nom i cognom, un telèfon mòbil i l’adreça de correu electrònic. Crearem un grup de WhatsApp per tenir-vos informats puntualment. Pot venir qui vulgui, no cal que hagi cantat abans amb nosaltres.
Al seu moment també us farem arribar el llistat de cançons que haurem acordat amb els companys olotins.
Dues notes importants.
1)          Si a data de 2 de juny no hi ha un nombre d’inscrits mínim que garanteixi la viabilitat de l’autocar (estem convençuts que no serà el  cas), es tornaran els diners a tothom i farem el viatge amb vehicles particulars.
2)          si fem algun extra (com un aperitiu de patates d’Olot) o cava, el preu es pot encarir entre 2 i 5 € addicionals. En aquest cas, l’extra s’abonaria allà mateix restaurant
Avui Cantem

1 comentari:

  1. No posse-ho aquí el menú per escollir el Segon plat i les cançóns que cantarem, entre altres còses? Al mòvil está molt bé, però la lletra es molt petita i es llegeix amb dificultat. Gràcies.

    ResponElimina

Pels que ens han deixat i pels que vindran...avui cantem!

  El pròxim dissabte 2  de març a les 12:00  us convoquem a cantar p els carrers de Granollers plens de gent i farem ressonar la nostra veu ...